Over de Styliet

Dit is het blog van Arjan Klok. Ik studeerde filosofie en theologie in Groningen en lees vrij veel. Soms lees ik iets waarvan ik denk ‘hier zouden meer mensen van moeten weten’. Dat is de reden van dit blog.

Nu heeft bloggen soms wat pretentieus en je loopt een zeker risico als pilaarheilige te eindigen: een van de werkelijkheid los gezogen curiosum. Ik neem dit risico en heb er maar meteen een geuzenstatus van gemaakt door het blog te noemen naar de vakterm voor de pilaarheilige, de styliet, waarvan Simeon wel de bekendste is.

Het blog zal zich in eerste instantie richten op bijdrages over filosofie, christendom en literatuur. Mocht ik ineens iets anders tegen komen waarvan ook geldt dat het wel eens voor meerderen interessant zou kunnen zijn, dan post ik dat gewoon.

Reacties zijn altijd leuk en welkom, maar wel onder eigen naam.

%d bloggers liken dit: